Katastrofe for Trump som rekker til 8 november.

 

Trump kom inn som en løve og krabbet ut som en mus, Trump gjorde en feil, bare en feil og det var han undervurderte Hillary, hun ga han en lekse, men det som er «katastrofen» for Trump er at debatten ble sett av over 80 millioner.

TRUMP HAR ALDRI LYTTET TIL NOEN I SINE 70 ÅR OG HVORFOR SKULLE HAN SÅ BEGYNNE Å LYTTE NÅ BARE FORDI HILLARY VIL DEBATERE MED HAN?  Vi så det tydelig hvor han slet med netopp å lytte og respektere henne og det er litt av hans problemer.

Hillary kan glemme å få noen Trump velgere, det sitter for langt inne, de beskrives som lav lønnet, med dårlig utdannelse og ofte arbeidsløse. De skifter ikke unnertøy eller mening sådan bare fordi Trump blir avkledt.

Men er der 5 eller 10 millioner velger som ikke har bestemt sig, så kommer hun til å gjøre et «strand hugg» som gjør at hun en gang for alle parkere Trump.

Hvordan han skal komme tilbake på pluss siden, er kun mulig hvis russerne eller Wikileas skulle grave frem noe «dritt» og det er der liten sannsynlighet for på nåværende tidspunkt. Det er heller ikke sikkert han vil delta i de to neste debatter.

Donald begynner omgående på Trump Universitet, for å ta igjen Hillary, men han kan omskoleres alt det han vil, han får ikke manuskript med og det er hans undergang. Jeg er helt sikker på jeg nevnte det før debatten og det er så åpenbart. Han har så mye i det lille hoved som skal ut, han trenger 2 gjerne tre munne, for man ser og hører han mitt i en setning skifter replikk og det gjør han kommer skjevt ut og likene velter ut.

Alt han sier er vidunderlig, jeg har snakket med verdens kjekkeste mennesker og så skryter av mig, jeg var i Miami der har jeg to firmaer, og det er jo verdens beste, met fantastiske, vidunderligste. Han snakker som om han skulle velges til borgemester av Brooklyn hvor han bor og ikke som han skal bli president. Be live me, gjentar han til kjedsomhet det vil si det andre han sier er ljug og ja det er det.

Trump reiste rundt å holdt valg møter, han var her og der og alle vegne, så sier han: mens Hillary valgte å være hjemme, Ja får han til svar: Donald jeg valgt å være hjemme å forberede meg til den her debat og vet du hva mere Donald, jeg forberedte meg til å bli president. Salen måtte ikke reagere men de skrek av latter da stod Trump med buksene nede for hele USA.

Jerry Springer sir Hillary hører hjemme i det Hvite Hus og Trump hører hjemme i hans show.

En STOR debat for Hill og en lille for Donald og for media, jeg frykter de kommer til å miste mange lesere frem over og det gir mindre penge i deres kasse.

Takk for nå og ha det godt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits