Bruse Springsteen om Trump

Bruce Springsteed har sag Trump er en moron, om han kunne utdype det, han er ogsaa et rass hloel

Det er fordi Trump har rassert strand promenen i New Jersey hvor Bruce bor.

USA frem for partiet.

 

Det betyr man stemmer på Hillary Clinton, hun er politikker og kan sine ting. Det er et slog kan florer blant Republikanerne og nå så vi sist i helgen hvordan familien Bush og Obama hygget sig sammen i Washington unner åpningen av en ny avdeling til museet Smithsonien.

Vi så også Michelle la armene om George Bush jr og at han syntes det var ok.

Bush er hel klart på den annen siden av muren til Trump og der er det blitt riktig mange etterhånden og fler skal det bli frem mott 8 november.

Trump er diktator, han har aldri i sitt 70 år lange liv lyttet til noen og hvorfor skulle han så gjøre det nå?

Hillary Clinton har nesten 3 milliarder mer på bok end Trump, hun er støttet av de store firmaer, Hollywood og grasrota.

Trump gjentar jeg er styrt rik og det forstår velgerne der hen han har penge nok også til sin valgkamp.

Internett er et viktig verktøy, det blir brukt til å samle inn penge, verve stemmer og informere om politikk. Der er også noen internett grupper som utveksler synpunkter, artige tegninger om mott kandidaten og der er vel Trump folket flinkest og størst.

Fotfolket er også viktig, kanskje mer viktig end noen sinne, de går fra dør til dør og tilbyr hjelp med å bli registrert og hjelp til transport til valg lokalet. Trump har like mange i hele USA som Hillary har i staten Ohio.

Ha det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits