Valget er arrangert og kontrollert av Hillary

Det er ikke bare det Trump sier men ogsaa maaten han sier det paa.

Han forstaar stadig ikke, hvis jeg sier til min nabo om formiddagen han er en idiot og da kan jeg ikke komme om ettemidagen aa laane hans plenklipper.

Trump sparker, slaar, truer, raaper, skriger og anklager alt og alle. Spesiellt faar media gejnnomgaa og han mener sig darlig behandlet. Det er han helt sikker men hvem skal han sende klagen til, nemlig sig selv.

En journalist sitter i rullestole, men han kan sin jobb for det og han kan stille kritiske spoersmaal. Det liker ikke Trump, sa han lager spastiske bevegelser og sjenere journalisten paa det groveste. Den sekvens er vist et utall av gange paa fjernsyn her Jeg vil gjetter paa flere 100de gange..

Trump blir annklaget av 10 damer for sex sjikane, den saken kjoere hele dagen, morgen, middag og kveld, hele week enden med og ikke annet dreoeftes. Saken blir vendt ut og inn og begynne aa telle timer er ikke enkelt.

For aa legimitere medias troverdighet, blir kona til Trump innvitert til intervjue og hun faar til sammenligning 10 el 15 minutter. Det er jo en slags arrangert valg.

Det er bare en ut av mange saker hvor Trump kommer til kort i forhold til media.

Der er flere store velrenomerte mediahus der har erklaert overgang til Hillary og noen av dem har virkelig gaat langt for de hoere til blant Republikanerne og naa stoetter de Hillary.

Trump kan bare takke sig selv, han kan,skrike og raape alt det han vil om valget er fikset for det er han selv som er akritekten.

Jeg bestiller bord paa restaurant, ringer 14 dage foere vi skal komme og sier maten er kald og smaker pyton. Det er Trump i et noetteskal. Ja valget er arrangert av Trump selv.

Kanskje Trump ikke er saa smart han vil ha det til.

Mojn.

4 kommentarer

CAMZ AND STAZ

19.10.2016 kl.04:42

Så bra innlegg!:)

Per Lottrup

19.10.2016 kl.13:07

CAMZ AND STAZ: mange takk hyggelig med noen god or en gang i blandt.
When they go low we go High

Anonym

19.10.2016 kl.10:17

skremmende at han får så mye stemmer. Håper Clinton vinner, selv om hun heller ikke er egnet som president.

Hvis Trump vinner er jeg redd forholdene inne i USA kommer til å bli betraktlig verre. Han kommer til å støtte våpenlobbyen. Han kommer til å bidra til sterkere raseskille i USA. Det vil igjen også ha påvirkning på folks holdninger i resten av verden. Det vil også bli større forskjeller mellom rik og fattig.

Med Hillary vil vi derimot se strengere begrensninger mot våpenlobbyen. Men ikke så mye som folk vil håpe på. Forskjellen mellom fattige og rike vil ikke øke i så stort tempo. Men hun kommer til å føre en svært streng linje mot Russland, noe som ikke vil slå særlig positivt ut dessverre.

http://www.futureofmankind.co.uk/Billy_Meier/The_Henoch_Prophecies

Per Lottrup

19.10.2016 kl.13:06

Takk for dit innlegg. Trump kjoper stemmer ved aa tilby usd 5000 el 40.000 kr i skatte lette til alle familier. Det vil i sin tur koste 7200 milliarder usd og foere USA i konkurs. Han er skremmende og han gjoer USA til en bananrepublik. Jeg e pt i florida og kan aldri tenke meg han kan bli president.

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits