FBI går inn i politikken i siste liten for Trump

Det er en utskreven regel ikke aa blande sig inn i politikken og da sletts ikke 11 dager foer valget.

FBI maa sitte paa noe helt urolig viktig noe, men hvordan Weiner en utro sexgal mann kan faa saa stor innflytelse på valget er vannskelig aa forstaa.

Man kunne ha lyst til aa begynne aa råpe og skrike at valget er rigged og Trump har solgt e hotell for paa den maaten aa faa raad til bestikkelse.
Hans kasse er tom nemlig.

Hillar bruker hver dag ca 26 mill usd paa annonsering og det er vel en av grunnen til hun holder skinnet paa nese. Hennes ledelser er heldigvis aa stor og da bør det her holde hjem.

Vi faar se, igen vet unntagen FBI, Clintons har selvfoelig bedt om all relevant informasjon og det har de ikke fått så langt.

Og jeg som forspøk, sier i forgårs for en kjedelig dag, der er ingen skandaler fra Trump - øv og atter øv.

Hjemme nå etter 2 dramtisk døgn på flere vis, min blogg blir også hack for all statistik er borte, men det spiller ingen rolle, det som spiller noen rolle er Hillary Clinton vinner 8 nov.

Ha det og takk for naa.

10 kommentarer

Runar

29.10.2016 kl.10:05

Så du støtter Clinton selv om det kan vise seg at hun har brytt loven?

Er det ikke det man kaller blind lydighet?

Per Lottrup

29.10.2016 kl.12:06

Runar: Så du dømmer en person som ikke er anklaget eller dømt en gang. Vil du jeg anklager og dømmer deg for voldtekt, ja voldtekt, for det har du utstyret til.
FBI direktøren har ikke sett de siste email og han er tydeligvis helt helt ut å kjøre og tydeligvis uegnet for jobben sin.

Som jeg skriver FBI blander sig ikke i valget 60 dager før valget og nu er der bare 10 dager.

Trump råper og skriger gjentar og gjentar, han vil ha Clinton i fengsel og så kan ha overta et valg han har allerede har tabt.

For en pingle og for en mus.

Kom igjen Runar din kommentar er velkommen.

Runar

29.10.2016 kl.13:05

Hvor dømmer jeg? Jeg skrev KAN vise seg å være kriminell. Jeg er helt enig i at man bør avvente en dom i saken.

Trump har vel all grunn til å rope og skrike når FBI gjør noe så uvanlig. Og mener du at Clinton har gjort alt rett i email saken? Er det ikke litt rart at hun sletter tusenvis av mail etter å ha fått vite at hun etterforskes?

Du snakker også om at Wiener er en utro sexgal mann. Hva er Bill Clinton?

Per Lottrup

29.10.2016 kl.14:34

Runar: Oki da skriver jeg som svar, at jeg vet ikke om du alkoholiker eller kriminal, hva sier du til den?

FBI har jo ikke kommet noe nytt, intet har de kommet med og hva grunn gir så det Trump?

Trump var kone nr 1 utro med nr 2, Trump var kone nr to utro med nr 3, der er en meget stygg tape fra 2005 med han skiten snakk om sex og kvinner, der er 12 kvinner der står frem og annklager Trump for sex sjikane. Han skal ta igjen sier han, men han har ikke noe å ta igjen med. Advokat Gloria Aller er USAs mest skarpskodde advokat når det gjelder sexsjikan og hun er efter Bill Cosby og nå Trump - stakkern.

Roger Alies sparket top sejf for Fox må betale 20 mill usd i ersttnings til en annsatt - han blir straks ansatt hos Trump hvor de sex gale samles.

Jeg tror ikke Clinton kom til å nevne den her bloeder til FBI det er hun for smart til, men Trump tror det er en bombe og da går han i sin egen felle.

Bill er ikke på valg det er Trump.

Runar

29.10.2016 kl.15:49

Som du sier; anklager er ikke en indikasjon på skyld :) Så om du trekker frem damene som er mot Trump så må du også godta beskyldningene mot Clinton.

Jeg sier ikke at Trump er et englebarn, men jeg sier at Clinton er langt fra den perfekte kandidat. Hun har ganske mange svin på skogen selv. Hele valget er som å velge mellom pest eller kolera

Per Lottrup

29.10.2016 kl.18:09

Runar: Det handler om politiker forakt, det kunne Trump utnytte og i stedet går han i sine egne feller.

Der er 5 presidenter, en 5 stjerners general og utenriksminister Colin Powel og et utall av media som CNN, FOX Huftington det støter Clinton. De støtter Clinton.

Er der ingen der støtter Trump jo Don King og Mike Tyson.

Han kommer til å få det støerste tab noen sinne i Amerikansk valg og da sier han, det er svindelet for han er en pingle og en mus. Han er ikke noe mannfolk men en trans.

Runar

29.10.2016 kl.18:23

Jeg tror nok det blir mer spennende enn du tror. Og det at kjente folk støtter Clinton betyr ingenting. Mange kjente støtter Paven. Det betyr ikke at han har rett i det han sier.

Per Lottrup

29.10.2016 kl.19:40

Runar: Betyr det heller ingen ting hva velger stemmer ?
Clinton bruker 25 mill kr om dagen mer end Trump på tv annonser og forhånds prognose sier 98% for Clinton blir president.

Stian

29.10.2016 kl.19:28

Jeg håper skjønner ikke hvordan Amerikanerne har klart å finne de 2 verste president kandidatene. Trump oppfører seg motbydelig.

Clinton kommer til å føre en svært hard og farlig linje mot Russland.Noe som kan resultere i 3. Verdenskrig

Med Trump vill Amerika gå i oppløsning innad.

Per Lottrup

29.10.2016 kl.19:41

Stian: Som du vet, jeg kom hjem i går fra en måned i USA, du har jo ikke lest programmet til Hillary på hennes hjemme side og først da kan du begynne å gjette deg til hva hun vil og ikke vil.

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits