FBI spiller på lag med TrumpFBI spiller på lag med Trump, der er en utskreven regel FBI ikke blander sig i politikken 60 dager før valget og nå er der bare vel en uke til president valget. Direktøren for FBI er tidligere registert parti medlem til republikanerne. Trump har fått en gave pakke, nå er valget ikke lengre rigged eller svindelet om du vil og nå som det er vind i sejlene til Trump er han selvsagt tilfreds. Jeg så han på talerstolen, man skulle tro han så på et billed av sin nakenmodell så ivrig var han, men nevnte noe med over 100.000 emails - beklager jeg har ikke kunnet finne noe tall på internett her eller i USA for en bekreftelse. De er to kandidater der er gode til å skade sig selv og ikke motstanderen. Man kan undres over den støtte Trump får, det ene øjeblikk oppføere han sig som en klovn på talerstolen og det neste øjeblik får han støtte fra uventet hold. Hillary og hennes e mail server, at den saken ikke er lukket for lengst, at den skal få fortsette og hun har bare sig selv å takke, hun får støttet i bøtter og spand, nå sist fra tidligere general og utenriksminister Colin Powel. Men en klar vinner av valget er hun i allefall ikke per i dag. Vi får håpe det er det amerikanske folk der vinner valget og at de får den beste president. Jeg sier uansett hvem av dem som vinner. Der vil altid være en dag i morgen og valget er USA sitt og ikke mit.

4 kommentarer

Stian

31.10.2016 kl.09:48

Trur faktisk ikke det er rigget. FBI skal opperere uavhengig. Dem må nokk ha funnet noe av betydning siden dem velger å starte gransking nå.

Hvis det er noe alvorlig dem mistenker henne for er det bedre dem starter etterforskningen nå enn etter valget.

Ikke misforstå meg nå.Jeg har ikke noe til overs for Trump, men Clinton er langt fra like bra som folk skal ha det til.

Leste i partiprogrammet hennes att hun ville presse Russland til å forhandle. Det vill bety opprustning og mer sanksjoner. Hun vill også sloss mot Russland inne i Syria. Hun har også sagt att hun ikke vil nøle med å angripe Iran hvis dem ikke overholder atom avtalen med USA.

Opprustning og mer krig er det siste verden trenger nå. Hvis dem fortsetter slik vil 3. Verdenskrig kunne oppstå. Da er det over og ut for menneskeheten.

Per Lottrup

31.10.2016 kl.10:02

Stian: Hva er grunnen til Comey ikke kommer med det her brev straks han får den infomasjon, men venter til 11 dager før valget.
Hvilket parti tilhører han?

Stian

31.10.2016 kl.10:24

Vet han tilhører republikanerne. Vet ikke grunnen til att han ikke har startet etterforskningen før vet jeg ikke. Men velger å tru att det har sine grunner. Hadde han virkelig ønsket å sverte Clinton hadde han startet etterforskningen tidligere.

Vill legge til at jeg ikke er noen fan av Trump. Ville helst at Bernie Sanders skulle ha vunnet. Trur han ville blitt en av de beste presidenten i USAs historie.

Per Lottrup

31.10.2016 kl.13:26

Hei Stian: Hyggelig å hører fra deg igjen.

FBI direktøren søker råd om hva han skal gjøre og alle sier la det ligge, enda så går han i krigen og vil selv avgjøre valget. Han er hisset opp av Trump noe hans brev klart og tydelig bære preg av.

Har du lest mine to siste innelgg / bloggs ?

Jeg skulle ha ønsker Joe Biden som president, men nå er det Hillary og Trump.

Men tenk deg en sex gal overvektig gammel gubbe på over 70 år med en pornomodell i The Whore House.

Er USA klar over hva de evt går til ?

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits