USA har valgt og det må vi respektere.

the USA banner
Licensed from: vwalakte / yayimages.com

Det er uforståelig, det er uvirkelig og det er deres valg heldigvis.  USA går i retning av en høgre dreining som i Tyrkia og deler av resten av verden.

Der er flere grunner som har gitt det her reslutat

Politikker forakt, stikker tydeligvis dyper end man skulle tro. Jeg forstår godt folk, der missliker en senator der kommer på jobb tirsdag og reise hjem torsdag, med privat sjåføre, livvakter og sekretariat med damer med stort hår og store bryster der bare er interesert i å mele sin egen kage. Det skaber ikke tillit og forståelse. Hvordan det blir unner ny president som de fleste av dem har støttet får tiden vise.

FBI blander sig i valget ca 14 dage før 8 november, klarer dermed ikke å rette opp skuta, med et nytt brev straks før valg dagen..

3de gang er ikke lykkens gang i USA politikken, det er greit med Obama i White House i 2 omgange, men så vil USA se nye ansikter og ny politikk.

Hillary er god på å skade sig selv og har vel ikke tatt sin motstander på alvor.

USA vet ikke hva de får og det er som Stevie Wonder sier, det er som å la meg kjøre bil. Spenning med andre ord i fremtiden.

Der er sikkert flere grunner, men jeg kommer ikke på dem her og nå. Og det spiller heller ingen rolle.

Jeg er fanatisk tilhenger av demokraterne og Clinton, men det er jo enkelt så lenge jeg ikke skal betale for mine meninger i USA. Det er så enkelt å være etter på klog, det er så eneklt å ha bak speil i pannen som der er på biler og det er så eneklt å være langsint.

Det skal bli spennende på USAs vegne, se hva de får til med ny president, som sagt de vet ikke hva de får og man kan bare ane konturene av deres fremtid.

Jeg håper media og alle der ute, ikke begynner med alle deres tåket spådommer, dvs jeg er godt klar over USA får en vei med steil opp overbakke til å begynne med også får vi se hva som hender frem mott de første 100 dager. Det skal bli interessant å se.

Nå må alle tenke positivt, ikke begynner med tenk om og vis er vis, tenkt positivt, som Bobby Darin, dont worry be happy !!!  Jeg vil gjøre som strutsen der stikker hovedt i sandet, se på andre programmer på tv, lese andre artikkeler på nettet og papir avisen, hygge meg med min bok om Macca, vurdere om jeg skal sparke Mourinho i United pga dårlige resultater og jeg vil vurdere om jeg skal gå over til å bli muslim så jeg kan få mer å skulle ha sagt her hjemme.

Vi ser allerede nå børserne skjelver pga valg resultatet, media er i gang, nå har de fått en ny president på top og nå skal han pilles ned og fred kan han bare drømme om.  For de jævler skal nok finne på og hvis ikke der er noe, skal de vendre og vri så de får deres opplag opp, opp, og enda mer opp.

Den her blogg er på vei mott nedleggelse, om der kommer en hilsen eller to til får  tiden vise.

Ha det bare, forresten jeg kommer igjen på ny blogg   vege.blogg.no    med en mer difus målsetning og kanskje som en løs kanon.

 

 

10 kommentarer

Dark Elf

09.11.2016 kl.08:53

Always look at the bright side of life. Får håpe at alt Trump har sagt bare er en dårlig spøk og at han gjør en smule god innsats hvertfall... men har mine tvil.. For min del kunne Obama bli sittende

Per Lottrup

09.11.2016 kl.09:05

Dark Elf: Du sier mine ord om igjen og kjempe godt sagt :)

synskepeggy

09.11.2016 kl.10:22

Det er jo et tankekors at blant alle de millioner amerikanere så var det altså disse to tragiske kandidatene de klarte å komme opp med.

I mine øyne er ikke den ene bedre enn den andre i det sirkuset som (heldigvis) nå er over - om ikke han der Donalden klarer å lage eget sirkus fremover.

Amerikanerne tok Obamas mantra Changes som et løfte og i stor grad sikret ham seier to ganger,nå står de fremfor virkelig forandring og de er,sammen med resten av verden,livredde.

Hvem vet om ikke Donalden er en gave fra oven,amerikanerne er like lei som vi nordmenn er av korrupsjon,kameraderi,løgn og grådighet osv.

Når det gjelder Hillary må jeg si meg enig med en viss norsk statsminister som regnet med å bli gjenvalgt da han i et øyeblikk trodde han var smart og sa følgende "ikke se tilbake på hva vi (ikke) har gjort,se heller på hva vi har tenkt å gjøre når dere skal velge".Jeg syns at de ordene passer godt på Hillary - bare fremtiden vil vise om de passer like godt på Donalden.

Hilsen synskepeggy.

Runar

09.11.2016 kl.10:37

Grab them by the Trump!

Kanonbra valg! Jeg skal invistere i sement-aksjer i dag! Alt i alt er Trump mye bedre enn Clinton, selv om jeg hadde håpet på Sanders.

Runar

09.11.2016 kl.10:39

PS: Hvorfor vil du ha gratis College? Det er jo bare en fordel for middel-klassen som uansett allerede gjør det. De fattige tjener ikke på det.

Per

09.11.2016 kl.15:10

Hver sin mening.

Runar hvis du ikke forstår at du vedå gå mer i skole, blir kloger og et bedre mennesker, da stemper du dig selv og du skal slippe ytterligere kommentar.

Svenskepeggy, La oss gi den nye president 100 dage til å vise hva han kan og så får vi se.

Men jeg tror ikke John Podesta har en stor fremtid hos democarterne.

Runar

09.11.2016 kl.23:47

Spørsmålet mitt var heller: hvem skal betale for den gratis skolen? Om du vil betale ved å øke skatten så er det de fattige som lider mest. Hvem går på skole/universitet? Det er middel- og overklassen. De får gratis utdannelse mens de fattige betaler ved å gi litt av sin skatt til det formålet.

Se gjerne her: https://youtu.be/w3-_r_t7AZU

Per

10.11.2016 kl.05:41

Runar, du stiller et spørsmål om hvem som skal betale for den her gratis skole også besvare du selv spørsmålet.

Hillarys el democarternes politikk er å jevne ut velferd, ta fra de rike og gi til de fattige. Trump kjøper sig stemmer ved å gi skatte lette på ca kr 40.000.00 per familie, mens Hillary vil øke skattene på de med mange penge og store firmaer.

Trump skal en tur i retten før han skal til det WH og når han endelig er i det WH kan han over natten slette det som Obama har brukt 8 år på å bygge opp.

Runar

10.11.2016 kl.10:53

Å øke skatten til store firma hjelper ikke de fattige. Hva gjør de store firmaene? Jo de hever jo bare prisen sin. Og hvem er det som da ender opp med å betale den ekstra skatten: jo alle andre, også fattige.

Å heve skatter hjelper ingen.

Per

10.11.2016 kl.16:16

Chrysler som var på konkursens rand for 8 år siden, de er nå tilbake i toppen og selg biler så det griner fordi Obama satt en av sine eksperter på sagen.

De har unner Obama betalt 35% i firma skatt og nå frem over unner Trump 15% dvs der er en diff på 20%. Uansett så har de 35% gått i den amerikanse stats kasse og så kan du og jeg spekulere i hva de er brukt til.

Trump har kjøpt stemmer, han gir nå 40.000.00 kr i skatte letter til hver familie og de penge skal han ta et sted i fra. Derfor fjerner han Obamacare og andre tilsvarende sosiale tiltak. Der med blir ca 20 millioner uten lege og sykehus hjelp.

Trump er såpeopera stjerne og handler det etter. Han har lurt amerika til å tro de har det dårlig, at de ikke står i første rekke, at de Mexikaner der arbeider i gartnerier og landbruk er til besvær.

De som tar alle jobben amerikanerne ikke vil ha.

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits