Famile firmaet Trump overtar USA !! Nesten 10 personer der skal ha jobb.

Donald Trump Hollywood Walk of Fame Ceremony
Licensed from: ImageCollect / yayimages.com

 

USA er så heldig at Trump familien er stor riktig stor og nå kan man få besat en masse stillinger innen USAs interesser.

Hans svigersønn har vel mer eller mindre overtatt styring med å sette sammen et regjerings panel og har fyret endel personer allerede. En god gammel våpendrager fra første stund er hivd ut. Chris Christie og en rekke av hans surogater. Han må da ha det fint, få fyken av svigersønn straks før målstreken, kanskje han hadde satt nesen opp etter å bli justisminister.

Trump første kone skal bli ambassadør til Tjekia og det må hun jo være velegnet for hun kan språket og vet hvor spa klikken ligger.

Melania er fra Sloevia og da kan man tenke sig hun tar posten der.

Marbel nr 2 vil være en fortrinlig  som justisminister for det aner hun ikke en pind om og da står hun fint til resten av Trump familien.

Donald jr kan være informasjons minister, for når han lover der kommer en presse melding eller annen informasjon i kveld så går der gjerne flere dage før den dukker opp.

Opp i alt det har går Trump på by'n for å spise middag, nå er han president og gir han media ryggen og det gjør han ikke ustraffet rett meget lengre.

Men på Trump vis så har han stål kontroll, selv om den britisk statsminister har forsøkt å få tak i han et helt døgn og flere andre stasleder. Trump har den mest vidunderlig kontroll med alt og alle, og alle er så praktfulle og det er så smukt alt sammen som kun Trump kan beskrive.

Han har et par barn til, dem har jeg ikke funnet beskeftigelse til enda, men i løpet av et par dager så. Om han har noen uten om de 5 barn vi vet om  er ikke godt å vite, men den amerikanske stat beskjeftiger 2 millioner personer og dem skal der helt sikker bli plass til og.

Trump står ved han skal fortsette med sin hotellvirksomhet og så får vi se hva tid han har til å være president.

Ha det så lenge 

 

2 kommentarer

Fjellooy

16.11.2016 kl.23:38

Du tok ganske feil om valget. Må bare gotte meg litt :D

Per Lottrup

17.11.2016 kl.00:57

Fjellooy: Jeg gjorde det, og det var får du skulle få noe å glede deg over.

Er det ikke moro, noe tar feil, for da kan du sparte til dem og riktig hygge deg.

Tenk hvor kjedelig verden er uten noen som meg.

Du har selvfølgelig flere universitet utdannelse og har gått der de siste 25 år for å kunne lære å skrive eller er det din mamma som skriver for deg og du er analfabet.

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits